Wie naar onze website gaat, ziet bovenaan direct een link naar onze werkplekcalculator. Daarmee bereken je in een paar muisklikken wat jouw werkplek van de toekomst je gaat kosten. Slim toch?

Uitdaging

De oplossingen die wij als Consulutions bieden zijn lastig in één oogopslag te presenteren. Bovendien zijn niet al onze websitebezoekers even goed op de hoogte van alle technologische mogelijkheden. Om dan toch op een slimme manier je aanbod onder de aandacht te brengen, dat is best een uitdaging. Door in de schoenen van onze potentiële klant te gaan staan, hebben we deze uitdaging toch het hoofd kunnen bieden.

Klik je werkplek bij elkaar

Dat is hoe onze slimme calculator is ontstaan. Door een aantal simpele vragen te stellen, kunnen we nu heel makkelijk achterhalen wat jouw behoeften zijn. Via vragen over bijvoorbeeld het gewenste supportniveau, de gewenste apps en functionaliteiten, het aantal mailboxen en het gewenste niveau van veiligheid, klik je zelf heel eenvoudig en laagdrempelig je eigen werkplek bij elkaar. Zonder ingewikkeld, technisch gedoe. Gedurende het proces zie je bij elke klik wat het effect op de prijs is en kun je eventueel je keuze heroverwegen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een Microsoft Surface-laptop voor jou en je medewerkers – inclusief of exclusief monitoring en beveiliging – af te nemen.

Aan de slag?

Ook geen zin in een officieel offertetraject, maar zelf je werkplek bij elkaar klikken? Check dan onze slimme calculator. Wil je toch liever eerst even vrijblijvend verder praten over de toekomst van jouw IT-oplossing? Neem gerust vrijblijvend contact op via 0575 – 746 010 of via contact@consulutions.nl. We helpen je graag op weg met je zoektocht.

Terug naar Blog