Probleem
Hoe bescherm je op dit moment je bedrijfskritische informatie? Hoe garandeer je veiligheid en uptime van je ICT omgeving? De ICT-voorzieningen binnen een organisatie moeten goed geregeld zijn. Kwetsbare voorzieningen kunnen zorgen voor imagoschade en kunnen de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Oplossing
Om dit te voorkomen hebben wij de Security Scan ontwikkelt; een effectieve dienst die bijdraagt aan de ICT-automatisering binnen je organisatie. Een bekend voorbeeld: ‘Bring your own device’, is handig voor de werknemer maar zorgt aan de andere kant voor complexe beheerzaken. Wij kunnen jou hiermee helpen.

Met onze unieke oplossing houden wij precies in de gaten wat er allemaal op het netwerk wordt aangesloten én of dit veilig gebeurt. De oplossing die wij bieden is een uitgebreide risicoanalyse. Inclusief verbeterpunten die direct zichtbaar worden. Laat ons zorgen voor het optimaliseren van je netwerkbeveiliging. We helpen je graag met de volgende stap naar een veilige en stabiele ICT omgeving.

Wat is de benodigde investering?
Elke situatie is uniek en vereist maatwerk. Wij willen een zo goed mogelijke oplossing bieden. Mede hierdoor kunnen wij geen vaste prijs opgeven. Neem contact met ons op, en laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en benodigde investering.

Consulutions, samen een stapje verder.

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Snel kwetsbaarheden inzichtelijk
Uitgebreid rapport met verbeterpunten
Maximale bescherming
Risicoanalyse in menselijke taal
Cloud en fysieke servers
Ook kennis in huis voor benodigde oplossingen/reparaties