Wat is het?
Wat zou je ervan vinden om een nieuwe marketingtool toe te voegen aan je huidige marketingstrategie? Wij bieden een oplossing voor dit probleem dat positief bijdraagt aan je naamsbekendheid en tegelijkertijd de bezoeker een gratis service biedt.

Wi-Fi case
Een voorbeeld: je checkt in bij je hotel en gaat richting je kamer. Eenmaal aangekomen in de kamer kijk je gelijk maar even of je een Wi-Fi netwerk kunt vinden zodat je even een e-mail kunt sturen naar een collega. Je hebt een Wi-Fi netwerk gevonden maar moet eerst even de Facebookpagina van het hotel liken om er gebruik van te maken. Geen probleem want je krijgt er een snelle Wi-Fi verbinding voor terug (en de Facebook doelgroep van het hotel breidt zich uit).

Dit is slechts een simpel voorbeeld van een mogelijke toepassing, want de mogelijkheden zijn gigantisch!

Voor wie?
De Wi-Fi hotspot is ideaal voor in een wachtruimte, maar ook in een winkelcentrum of in een restaurant. Het is geschikt voor plekken waar bezoekers zijn. Of je nu een bar, hotel, advocatenkantoor, verzekeringsmaatschappij, school, bibliotheek of camping hebt. Een goede Wi-Fi hotspot is een absolute must have! Laten wij hier nou net veel verstand van hebben.

Wat levert het jou op?
Door bijvoorbeeld een ‘Like’ op de Facebookpagina van je onderneming geef je jouw gasten gratis toegang tot het internet. Op deze manier kom je automatisch in contact met potentiële klanten.

Welke investering is nodig?
Al vanaf €9,95 per maand beheren wij je Wi-Fi apparatuur op afstand zodat je altijd voorzien bent van een veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Voor €14,95 per maand krijg je het bovenstaande, inclusief de marketing module om o.a. Facebook Likes te genereren. Monitoring en statistieken zijn ook inbegrepen.

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Marketing tool die blijft renderen
Veilige verbinding voor gasten en personeel
Gratis updates en up-time controle 24/7
Bandbreedte beheren
Eigen logo gebruiken
Gedetailleerd statistieken inzien
Meerdere Wi-Fi namen mogelijk
Maandelijks opzegbaar
100% installatie garantie