Waarom?
Telefonie is veranderd, maar zeker niet minder belangrijk. Natuurlijk is een website, e-mailadres e.d. van groot belang, maar nog altijd hebben relaties de neiging de telefoon te pakken als ze je nodig hebben.

Hoe?
Met Hosted VoIP van Consulutions krijg je een eigen telefooncentrale in de cloud. Deze wordt speciaal op maat gemaakt en kan op elk moment door ons worden aangepast aan de (veranderende) wensen. Geen ingewikkelde telefooncentrales meer die vervangen moeten worden of kapot kunnen gaan, maar een betrouwbare online telefoondienst die voor iedereen toegankelijk is. Dit alles kun je doen met slechts één bestaande internetverbinding!

Wat levert het op?
Verhoging van bereikbaarheid en mogelijkheden zoals: flexibel schakelen van vast naar mobiel, klik-to-dial opties vanuit Outlook, CRM en website, real-time statistieken, keuzemenu’s, wachtmuziek en ga zo maar door.

Benodigde investering
Consulutions Hosted VoIP is af te nemen tegen lage maandelijkse kosten. Tot slot is het, zoals je van ons gewend bent, per maand opzegbaar. Fijn hè?

Geef jezelf (en je klanten) de kans om het nieuwe VoIP bellen te ervaren. Ontdek zelf ook de vrijheid en mogelijkheden van Hosted VoIP van Consulutions. Waar wacht je nog op? Zet die stap naar betere bereikbaarheid!

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Meer functionaliteiten
Betere bereikbaarheid
Onbeperkte ondersteuning
Schaalbaar
Voordeliger bellen
Volledig locatie-onafhankelijk
Super heldere audio
Maandelijks opzegbaar