Wat is WolkPlek?
WolkPlek omvat een volledig uitgerust en uitbreidbare, veilige digitale, online werkplek in de Cloud. ICT-automatisering op maat. Deze werkplek is ook geschikt voor startende en kleine bedrijven omdat er geen investering gedaan hoeft te worden in hard- en software. De werkplek wordt kant en klaar opgeleverd. Je kan direct aan de slag. Zonder zorgen!

Waarom WolkPlek?
WolkPlek kent vele voordelen. Zo is WolkPlek bereikbaar vanaf vrijwel ieder apparaat met een internet verbinding, betaal je alleen voor wat je gebruikt, wordt al je data veilig en dubbel opgeslagen en zijn er geen langlopende contracten zodat je nergens aan vast zit. Je blijft als klant altijd eigenaar van je data, ook is je data op elk moment van de dag in te zien zodat je altijd toegang hebt tot je belangrijke en kwetsbare gegevens. Dit is slechts een kleine greep uit de vele voordelen!

Benodigde investering
De kosten van jouw WolkPlek zijn van veel factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de benodigde dataopslag, het gewenste aantal gebruikers, het aantal mailboxen en je persoonlijke wensen. Voor slechts enkele euro’s per dag heb je al een compleet uitgeruste online werkplek!

Zet de stap richting een veilige, online werkplek met WolkPlek van Consulutions. Breng jezelf, je collega’s en je onderneming in de wolken!

 

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Een volledig afgeschermde werkomgeving
Geweldige ondersteuning door echte engineers
Volledig onderhouden
Een compleet ingericht bureaublad toegankelijk vanaf iedere Pc, tablet of smartphone met internet verbinding
Online back-up voor het veilig en redundant opslaan van gegevens op een andere fysieke locatie
Al je programma's beschikbaar binnen WolkPlek
Compatible met Windows, Apple, Android
Nederlandse datacenters
Professionele beveiliging
Onbeperkt uitbreidbaar
Geen langlopende contracten, WolkPlek is maandelijks opzegbaar