Wat is Consulutions?
Consulutions is een innovatieve en ambitieuze ICT onderneming met een enorme passie voor alles wat met ICT te maken heeft. Onze passie willen we laten zien! Met deze passie willen we ondernemers zoals jij helpen!
Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke ICT partner voor vele MKB bedrijven. We zijn actief in heel veel verschillende branches, waaronder; de financiële sector, horeca en recreatie, maatschappelijke organisaties, media en entertainment, transport en logistiek, zorg, uitzend en payroll.

Hoe doen wij dit?
Consulutions is continu actief bezig met de laatste trends en ontwikkelingen waardoor wij steeds een stapje voorlopen op de rest. En jij dus ook!

En verder?
Geen fratsen en geen kleine lettertjes. Op basis van een open en eerlijke samenwerking, helpen wij onze klanten met allerlei ICT zaken. Alleen net even anders dan dat je gewend bent. Bij Consulutions krijg je altijd een persoonlijke expert. Één die bij jou past en die je wil helpen (niet moet). Hierdoor lijkt het alsof je wordt geholpen door een goede vriend. Wel zo prettig. Geen technische bla-bla, wel een oplossing. Zo steken wij bij Consulutions in elkaar.

Wie zijn Consulutions?

Dit zijn de bazen achter uw ICT-oplossingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Door een continue groei zijn wij altijd op zoek naar junior of senior ICT specialisten.

Solliciteer nu direct

Ten

Jordie

Bart

Jessica

Ferhat

Jesse

-->