Hoe wij werken
Tegenwoordig zijn computers, laptops, tablets en smartphones niet meer weg te denken binnen een onderneming. Het niet, of niet op de juiste wijze, beheren van deze systemen kan zorgen voor hoge onvoorziene kosten en downtime van je onderneming. Natuurlijk zit niemand hier op te wachten. Wij bieden je de oplossing in de vorm van een totaal ICT oplossing voor een vast bedrag per maand.

Wij vinden vertrouwen van beide kanten belangrijk. Daarom zorgt onze persoonlijke ICT aanpak ervoor dat jij als klant altijd een vaste beheerder tot je beschikking hebt.

Wat je van ons kunt verwachten
Wij zijn gespecialiseerd in het operationeel en veilig houden van ICT omgevingen en nemen deze zorg uit handen. Onze ICT oplossing bestaat o.a. uit zeer geavanceerde software die ervoor zorgt dat computers en servers hoge prestaties leveren én blijven leveren. We installeren, onderhouden, beveiligen en monitoren je netwerk. Net zoals wij het netwerk beschermen tegen virussen, malware en hackers. Bij problemen kunnen wij direct reageren en, in de meeste gevallen, mogelijke problemen op afstand oplossen. Fijn toch?

Voor wie?
Voor ondernemingen vanaf 2 werkplekken kunnen wij al vanaf € 14,95,- per maand voor jou aan de slag!

Investering
Zoals gebruikelijk wordt er bij onderhoud of support van ICT diensten een factuur op uurbasis gestuurd. Consulutions zou Consulutions natuurlijk niet zijn als wij hier net even anders over dachten. Met de in-één-stap-klaar oplossing van Consulutions ontzorgen wij onze klanten volledig op ICT gebied. Hierdoor weten onze klanten precies wat ze maandelijks aan ICT kosten kwijt zijn voor onderhoud en support.

Al vanaf €14,95,- per werkplek bieden wij een ‘In-één-stap-klaar’ abonnement aan, zonder bijkomende kosten. Natuurlijk is onze in-één-stap-klaar oplossing maandelijks opzegbaar.

Consulutions: een kleine stap, een groot verschil.

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Kennis van Apple en Windows
Maandelijks opzegbaar
24/7 monitoring en support
Uitgebreide rapportages
Vast bedrag per maand inclusief off en on-site support
Altijd een engineer als aanspreekpunt
Wij bedienen in bijna alle branches gelukkige klanten
Service staat bij ons echt op nummer 1
Besparen op de ICT kosten
Landelijke dekking