Thuiswerken? Zo doe je dat veilig

Thuiswerken? Zo doe je dat veilig

Was thuiswerken tot voor kort eerder uitzondering dan regel, door de coronacrisis hebben we met z’n allen een enorme stap gemaakt als het gaat om online werken en videovergaderen. Maar hoe zorg je nu dat in de nieuwe 1,5-metersamenleving de security van je bedrijf niet in het geding komt?

Lees meer

Waarom wij zo verdraaid goed kunnen luisteren

Waarom wij zo verdraaid goed kunnen luisteren

Deze maand bestaat Consulutions alweer twaalf jaar. In mensenjaren nog niet eens oud genoeg om zelfstandig een identiteitskaart aan te vragen, maar in ondernemersjaren al een respectabele leeftijd. In deze blog vertelt Ten wat onze organisatie maakt tot wat ze is en waarom je in hemelsnaam onze blog zou moeten volgen.

Lees meer

Eindelijk een sterk en stabiel Wi-Fi netwerk

Tegenwoordig gebruiken we overal Wi-Fi. Het biedt gemak maar nog te vaak werkt een Wi-Fi verbinding niet lekker. In een paar stappen naar een sterke en stabiele Wi-Fi verbinding.

Lees meer

Backups zijn niet meer weg te denken!

Op een computer staan vaak bestanden die je niet wilt verliezen. Maar er kan altijd iets met je computer mis gaan. Daarom is het belangrijk om er een kopie van je gegevens te maken. En dat doe je als je een backup maakt! Maar wat is een backup precies? Waarvan moet je juist een backup maken?

Lees meer