Deze maand bestaat Consulutions alweer twaalf jaar. In mensenjaren nog niet eens oud genoeg om zelfstandig een identiteitskaart aan te vragen, maar in ondernemersjaren al een respectabele leeftijd. In deze blog vertelt Ten wat onze organisatie maakt tot wat ze is en waarom je in hemelsnaam onze blog zou moeten volgen.

Luisteren, luisteren, luisteren… en leveren

Jordie en ik werkten al geruime tijd samen aan projecten. We delen vanaf dat eerste begin een sterke overtuiging als het gaat om de manier waarop we onze – potentiële – klanten benaderen. Alles begint met luisteren, luisteren en nog eens heel zorgvuldig luisteren. Wat is precies de behoefte van onze klant? Dat is tenslotte waar het om draait. En als je helder hebt wat die behoefte is en welke oplossing daarbij past, dan moet je leveren wat je hebt beloofd. Koste wat kost.

Bij de buurman

Die verbindende factor was zo sterk dat we in 2017 besloten onze krachten te bundelen door een fusie en als Consulutions verder te gaan. Tot op de dag van vandaag staat de klantbeleving voor ons en onze medewerkers centraal. Want laten we eerlijk zijn, de meeste ICT-oplossingen kun je ook bij de buurman halen. Maar of je ook precies die oplossing krijgt die jouw organisatie nodig heeft, en of die ook zodanig geïmplementeerd wordt dat jij en je medewerkers daar blij van worden, dat is nog maar de vraag.

Blablabla…

En dat is nou precies waar wij ’s ochtends voor in onze spijkerbroek springen. Blabla? Doen we niet aan. Problemen doorschuiven naar collega’s? Zijn we niet van. Snel schakelen, korte lijntjes, goed luisteren en nog beter meedenken, dáár houden we van. Door continu te investeren in onze mensen en in slimme softwaretools, kunnen we met een relatief klein team een breed scala aan klanten bedienen. Van tandartsenpraktijk tot accountantskantoor en van advocatenkantoor tot internationale transportonderneming die 24/7 actief is, wij zorgen dat je je processen effectief in kunt zetten en dat je medewerkers veilig aan het werk kunnen.

Laat je inspireren

In de jaren dat we nu als Consulutions actief zijn, hebben we een berg aan ervaring opgedaan. Die ervaring willen we met je gaan delen in tweewekelijkse blogs. Geen technische verhalen, maar gewoon een beetje inspiratie waar je als ondernemer iets mee kunt. Heb je vragen? Heb je tips voor artikelen? Wil je gewoon nú al weten wat we voor je kunnen betekenen? Dan kun je ons bereiken op 0575 – 746 010 of via contact@consulutions.nl. We luisteren graag naar je!

Terug naar Blog