Hardware leasen tegen een scherp maandtarief
Zijn de computers en randapparatuur in je organisatie aan vervanging toe? Met een leaseoplossing van Consulutions krijgt je direct de beschikking over de gewenste apparaten, terwijl je de rekening maandelijks afbetaald. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn, kun je echt alle hardware leasen die je nodig hebt. Ideaal toch?

 

Lease hardware die helemaal aansluit bij je wensen
Als organisatie heb je specifieke behoefte op het gebied van ICT. Een tandarts voert immers hele andere taken uit dan een logistieke dienstverlener. Daarom kun je hard en software samenstellen die 100% aansluit bij de behoefte van je werknemers en organisatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
  • Computer leasen: werken op een trage computer verstoort het productieproces. Zorg daarom voor snelle stabiele apparatuur!
  • Telefoon leasen: hoort de telefoon bij de standaard uitrusting van je medewerkers. Dan kun je deze ook leasen met de hulp van Consulutions.
  • Tablet leasen: tablets zijn enorm handig voor snelle administratieve handelingen. Wil je er daarom een aantal aanschaffen? Laat het ons weten!
  • Laptop leasen: mobiel werken is de nieuwe norm. Een goed functionerende laptop is hierbij essentieel.
  • Lease monitor: een beeldscherm dat rustig is voor de ogen maakt de hele dag werken op kantoor een stuk fijner! Wij helpen je daarom graag aan de financiering van de juiste monitor.
  • Server leasen: server aan vervanging toe? investeren in extra capaciteit? Dan helpen we je graag verder met de financiering van nieuwe server (s).

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze leasing specialisten.

Terug Neem contact met ons op

De voordelen

Wij financieren alle hardware die je maar kunt bedenken
Je bent verzekerd van een scherp maandtarief
Zowel Financial lease als Operational lease
Wij leveren altijd maatwerk
Consulutions biedt IT leasing aan in samenwerking met DLL
Binnen 48 uur reactie op financiële acceptatie