Het is inmiddels alweer heel wat jaren geleden dat Ten Brey de sprong waagde op de digitale trein die Consulutions heet. Hoe ervaart hij de reis die hij tot dusver met Consulutions maakte? Wat irriteert hem en waar wordt hij warm van?

Office 365

De afgelopen jaren heeft de transitie naar Office 365 een grote vlucht genomen. Dat betekent dat medewerkers een vertrouwde omgeving hebben die goed – en snel – ondersteund kan worden. Daar worden we bij Consulutions heel blij van. We helpen mensen graag, zonder technisch blabla. Het is niet voor niets dat we met de oplossingen van Microsoft werken.

Investeren is nodig

Waar ik minder blij van word, is de trend om zoveel mogelijk op IT-uitgaven te bezuinigen. Ondertussen zijn er een rits aan redenen waarom je als organisatie in je IT-omgeving moet blijven investeren. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat je omgeving op een goede dag gewoon omvalt. Dan is het geen vraag meer of, maar wanneer het misgaat. Dat kan zijn op security-vlak, maar ook op onderhoudsvlak. Zeker sinds de uitbraak van het coronavirus zien we dat bedrijven zo veel mogelijk op IT gaan bezuinigen, terwijl juist daar een enorme slag te slaan is. Volgens een studie van McKinsey heeft COVID-19 de digitale transformatie maar liefst met zeven jaar versneld. Maak daar gebruik van!

Succesvolle implementaties

Waar we natuurlijk ook heel blij van worden met z’n allen, is als we bij een klant een IT-traject succesvol hebben uitgevoerd. Zo’n klant klopt bij ons aan met een hele riedel klachten: het telefoonsysteem werkt niet goed, systemen zijn traag, er is regelmatig sprake van uitval, er wordt niet snel gereageerd op incidenten. Als wij daar aan de slag mogen, en uiteindelijk werkt de hele keten van begin tot eind als een trein, dat is toch mooi. Die zoektocht naar de optimale klantbeleving, van kennismaking tot uiteindelijk die gebruiker die bij ons een incident meldt, dat zit ons in het bloed. Het geeft ons echt een kick als we onze tickets binnen een bepaalde tijd succesvol kunnen afwikkelen met succes. Dat motiveert ons elke dag weer: die klant die in de stress zit, geruststellen en weer op weg helpen. Daar doen we het om!

Meer weten?

Wil je eens vrijblijvend verder praten over de toekomst van jouw IT-oplossing? Neem gerust vrijblijvend contact op via 0575 – 746 010 of via contact@consulutions.nl. We helpen je graag op weg met je zoektocht. Wil je eerst een idee van wat jouw werkplek van de toekomst je kost? Wij hebben daar een slimme calculator voor. In een paar duidelijke stappen zie je welke keuzes er zijn en hoe ze de kosten beïnvloeden.

Terug naar Blog